• Fyns Tango Festival 2018

  Baila el tango tilbyder jer igen til efteråret Fyns Tango Festival 2018. Her kan du få inspiration fra særligt dygtige underviserpar af internationalt format. Undervisningen er for alle niveauer herunder også for helt nye som har lyst til at stifte bekendtskab til den argentinske Tango.

  Læs mere...
 • Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas

  En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

  Læs mere...
 • Practicas

  En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning med Florencia y Hernan (Arg)

Lapetitestudio

Odense/Undervisning - Professionelle dansere og erfarne pædagoger, Florencia Labiano og Hernan Rodriguez er vores gæste undervisere i La Petite Studio for alle niveauer.

Detaljeret info om datoer, tidspunkter, priser og meget mere finder du på: 

www.lapetitmilonga.dk/Petit-Tango-Studio.html

Mandage, tirsdage, onsdage og torsdage kl. 18:30 - 21:45 i april, maj og juni fra uge 15 - 26

  

 

Share

Tango og gode bøffer

 

tb200px

Verden/Historier  Enhver sport har sit mekka og for den argentinske tango ...


Læs mere...


Små lysglimt

SmallLysglimtVideo200px

Sydfyn/Anmeldelse Stearinlysene glimtede i takt med tangomusikkens melankols...


Læs mere...


Frøken Annas Tang...

Bailaeltangocover2

Sydfyn/Milonga There's a lady in town! Frøken Anna bor i Svendborg og har en...


Læs mere...