Undervisning i Odense

Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede.

 

Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

Undervisning på Hartel Academy

dias1 2

Kerteminde/Odense/undervisning Hardel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers. Der starter løbende nye hold op.

Onsdag den 21/2 kl. 18 - 20:30 er der mini-milonga på Musik 69

5 mandage for begynder og fortsættere i Kerteminde og 5 onsdage for begyndere og let-øvede i Odense. Der starter løbende hold op.

Nærmere oplysninger findes HER.

 

 

Undervisning hos TangoGlad i Odense

TangoGlad 2 2

Odense/undervisning TangoGlad præsenterer forårets undervisning for nybegyndere med Gitte Schwartz og Ib Westersø. Har du lyst og mod til at lære tangoens basistrin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for både dig selv og din dansepartner?

Mandage den 19/2 kl. 18 og Onsdage den 20/2 kl. 18 og 20. Se flere oplysninger HER.

Lær Argentinsk Tango - Fortsættere med Bente og Henning

Hjemmeside LaerTango Efteraar2017 - Kopi

Odense/undervisning Er du begynder på fortsætter-niveau, hvor du er blevet fortrolig med basisfiguren og har lært enkelte andre figurer, så afholder vi et undervisningsforøb over 6 aftener, hvor du og din kæreste/partner kan komme videre med dels at lære mere tango og dels at lære tangomiljøet lidt bedre at kende.

Tirsdage den 13/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3 og 20/3 kl. 18:30 - 20:00 undervisning på Vester Skole og efterfølgende practica i Rosenbækhuset

Læs mere...

Undervisning på Hartel Academy

dias1 2

Kerteminde/Odense/undervisning Hardel Academy tilbyder dig en god oplevelse, så du får vagt en interesse, som kan vare mange år frem og sammen med nye venner indenfor tangoens vidunderlige univers.

5 mandage fra den 15/1 for begynder og fortsættere i Kerteminde og 5 onsdage fra den 10/1 for begyndere og let-øvede i Odense. Nærmere oplysninger findes HER.