Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Sommertango hos TangoGlad

Sommertango hos TangoGlad

TangoGlad tilbyder på opfordring sommerdans hos Ib Westersø hver tirsdag sommeren over så længe Rosenbæk Huset er lukket. Se flere oplysninger HER.

Tirsdage fra den 3/7 til 28/8 kl. 20 - 22, dog ikke den 24/7, hvor vi danser ved Café Biografen

Sommertango i Musik 69

Sommertango på Musik 69

Hartel Academy/Country Connection Tango Kom som du er sommervarm og tangoglad!

Onsdage fra den 13/6 til den 22/8 i Musik 69, Nyborgvej 30A, 5000 Odense C

Læs mere...

Sommertango ved Café Biografen 2018

IMG 9373

Lisbeth Sand Argentinsk Tango i det fri er igen muligt denne sommer på pladsen foran Café Biografen. Forskellige instruktører vil undervise og være DJ. Kom blot selvom du ikke har nogen partner og lær dine første trin i den argentinske tango.

Tirsdage den 24/7 og 7/8 kl. 19 - 20 undervisning for nybegyndere og kl. 20 - 22:00 social dans (milonga)

Læs mere...

Lørdags Milonga

Lørdags Milonga 2

TangoGlad inviterer til milonga fra nu og året ud. Sloganet lyder: Vi skaber rammerne og I er med til at fylde dem ud, så vi sammen skaber den hyggeligste stemning.

Månedlige Lørdage næste gang den 28/7 kl. 20 - 24 i Studie Westersø. Læs mere HER

Sommertango i Eventyrhaven 2018

Eventyrhaven

Baila el Tango Det er blevet sommer og vi skal traditionen tro igang med sommerdansen i det grønne nærmere bestemt Eventyrhaven. 

Torsdag 2/8 kl. 18 - 19 introduktion for nybegyndere og kl. 19 - 21 social dans (milonga)  

Læs mere...

Grand Milonga i Odense

20180506 162343 2

Baila el Tango har hermed fornøjelsen at afholde premiere på en ny milonga i Odense i samarbejde med Grand Hotel. Stedet blev taget godt imod af tangodansere til vores forpremiere i juni. Derfor har vi også lavet aftale for hele efteråret med afholdelse af en månedlig milonga. Glæd jer til åbningen med enkelte forbedringer. 

Lørdag den 11. august kl. 20 - 24 i Glassalen på Grand Hotel

Læs mere...