Milongas og practica i Odense

En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. Det er typisk en smuk sal med borde/stole rundt om, hvor der kan være pyntet hyggeligt op og duge på bordene. På en milonga kommer folk både alene eller sammen og danser med alle. I Buenos Aires kalder man ofte folk der kommer på milongas for "milongueros".

 

En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Det kaldes også ofte en Practilonga.

Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

Det er et sted hvor du kan få lidt inspiration eller hjælp til det du arbejder med. Der er altid nogen der kan spørges.

Sommertango i Eventyrhaven 2019

Eventyrhaven 2

Det er blevet sommer og vi skal traditionen tro igang med sommerdansen i det grønne nærmere bestemt Eventyrhaven. 

Baila el Tango: Fredag den 21/6 og torsdag den 22/8

Hartel Academy: Fredag den 7/6

TangoGlad: Torsdag den 1/8 og 8/8

kl. 18 - 19 introduktion for nybegyndere og kl. 19 - 21 social dans (milonga)  

Læs mere...

Sommertango ved Café Biografen 2019

IMG 9373 2

Lisbeth Sand Argentinsk Tango i det fri er igen muligt denne sommer på pladsen foran Café Biografen. Forskellige instruktører vil undervise og være DJ. Kom blot selvom du ikke har nogen partner og lær dine første trin i den argentinske tango.

Tirsdage den 11/6, 9/7 og 6/8 kl. 19 - 20 undervisning for nybegyndere og kl. 20 - 22:00 social dans (milonga)

Læs mere...

Practilonga i Rosenbæk Huset

rosenbaekhuset200px

Baila el Tango Rosenbæk Huset er stedet i Odense, hvor Baila el Tango tilbyder begynderundervisning eller temaundervisning, samt practica/ milonga i perioden fra september til maj. Huset ligger centralt i Odense nær Brandts torv og Cafe Biografen.

Tirsdage kl. 20 - 22

Læs mere...

Practica i Musik 69

WorkshopMilonga200px

Odense/Practica Willy tilbyder at være vært for en lille practica, hvor der bliver mulighed for at øve trin som du har lært i undervisningen og inspirere hinanden med nye variationer mv.

Søndage Kl. 19 - 22 i Musik 69 på Nyborgvej 

Læs mere...

Guided Practica og Walk-in tango

IMG 9390 2

Baila el Tango På Guided Practica kan du komme og øve dig på din dans alene eller sammen med en partner. Det er også for dig som vil prøve dine første trin i tangoen. Der er en erfaren lærer til stede, som sørger for musikken og som du kan spørge om hjælp og vejledning til de trin der driller. Det er for alle niveauer.

Onsdage kl. 19 - 21 på Åløkke Skole

Læs mere...

Mi Practica i Musik 69

IMG 29678943 2

Fotograf Flemming Hansen

Country Connection Tango Her kan du komme uden dansepartner. Vi kommer alle for at øve os. Willy og Nina står til rådighed med tips og tricks eller bare en dans.

Onsdage kl. 20 - 21:30 i lige uger i Musik 69.

 

Læs mere...