• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Fordrag med Tango DJ - The one with the Beard

 

 

Morten har mange års erfaring  som DJ på blandt andet Morbror Tages Tangosalon og på andre Fynske og Jyske milongas. Han spiller musik der siger ham noget, og gerne fra den klassiske periode.

 

Baila el Tango håber på at foredraget vil kunne hjælpe dig med at starte udforskningen af den fantastiske tangomusik ikke kun som danser, men også som DJ.

På den måde vil vi få flere dygtige DJ's i foreningen, som vil dele sin yndlings musik med os på milongas og practicas. Når du er klar til det, er du mere end velkommen til at prøve dine kræfter af på vores ugentlige practilonga i Rosenbæk Huset.

 

Priser:

Gratis for medlemmer og 40 kr. for ikke-medlemmer 

Share