• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Sommerfest 2019 på Bastionen i Nyborg

Bastionen Nyborg 2

Baila el Tango afholder traditionen tro sommerfest. Denne gang skal vi være i de smukke og velegnede lokaler, som Bastionen Kulturhus udgør. Der vil være mulighed for hygge i og omkring Bastionen og den smukke by. 

Lørdag den 1/6 kl. 12 - 01 Sæt kryds i kalenderen

 

Sted

Bastioenen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg

Bastioenen emmer af folkelig historie og er en perle beliggende i bykernen af Nyborg. Se mere på hjemmesiden og facebook!

 

Mad og drikke: 

Medbring en lækker ret af dine bedste til en festlig fælles buffet. For at begrænse arbejdet med at vaske op opfordres du til at medbringen din egen tallerken, bestik og glas.

Der kan købes Vin, champagne, øl og vand i baren.

 

Program:

Ikke fastlagt endnu

 

Entré:

xx kr. for medlemmer og yy kr. for ikke-medlemmer

 

Hjemkørsel:

Hvis du ikke overnatter i Nyborg, så er der følgende muligheder:

Samkørsel: Tilbyd dig!

Tog: ?

 

Share