• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Sommerfest 2019 på Bastionen i Nyborg

DJ Marcela Troncoso 1 2

Baila el Tango afholder traditionen tro sommerfest. Denne gang skal vi være i de smukke og velegnede lokaler, som Bastionen Kulturhus udgør. DJ Marcela Troncoso (Malmö/Arg) spiller klassisk tango krydret med nyere musik.

Lørdag den 1/6 kl. 18 - 01 inkl. spisning. Frist for tilmelding til Tapas buffet er den 21/5!!!

 

Sted

Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg

Bastionen emmer af folkelig historie og er en perle beliggende i bykernen af Nyborg. Se mere på hjemmesiden og facebook!

Bastionen Nyborg 2

 

Mad og drikke: 

Mad og drikke leveres af huset. Derfor er det nødvendigt at bestille maden på forhånd, hvis du vil deltage i spisningen. Frist for bindende bestilling er senest den 21/5. Bestilling sker til bailaeltango@gmail.com

Maden består af Tapas buffet:

 • Blandet salat med årstidens råvarer
 • Lune madtærter m./uden kød
 • Fyldte croissanter
 • Laks og rejer
 • Forskelligt ost og pølse
 • Oliven
 • Fyldte wraps m./uden kød
 • Serranoskinke og chorizo

Prisen for maden er 95 kr./person, som indbetales til Andelskassen Fyn -  reg.nr. 5994 kt.nr. 0001047694 eller på MobilePay nr. 18751 mærket "Tapas buffet"

Maden bliver lavet af kokkeelever, som i den grad går op i det æstetiske og smagen. Glæd dig til det!

 

Der kan købes vin, øl og vand, samt kaffe, the og kage i baren fra kl 18 - 24. Der er rimelige priser!

 

Program:

Kl. 18 - 18:30: Ankomst og køb af drikkelse i husets bar

Kl. 18:30 - 20: Spisning af bestilt mad fra huset.

kl. 20 - 01: Milonga med musik af DJ Marcela Troncoso (Malmö/Arg)

 

DJ Marcela Troncoso (Malmö/Arg)

DJ Marcela Troncoso 2

"Marcela Troncoso, argentinsk professionel tango danser, lærer og Dj, med 25 års erfaring med tango er baseret i Malmö Sverige, hvor hun ejer sin egen milonga. Som Dj er hun inviteret til at spille ofte i andre lokale milonger, andre byer og endda andre europæiske lande. Hendes baggrund som danser hjælper hendes arbejde som Dj. Hendes Dj-stil kombinerer det bedste af traditionel tango med nysgerrigheden for de nye orkestre og de meget gamle.
Dj'ing er ikke kun at spille, men at lytte og opfatte, hvad folk ønsker i hvert øjeblik af natten.
Dj'ing, som hun forstår det, inviterer til en rejse ikke kun gennem tango historie, men en rejse til at forbinde sig med andre personer i omfavnelsen og en rejse i dansegulvets strøm, hvor musik kan skabe en helt ny og unik oplevelse ."

 

Entré:

100 kr. for medlemmer og 130 kr. for ikke-medlemmer

 

Hjemkørsel:

Hvis du ikke overnatter i Nyborg, så er der følgende muligheder:

Samkørsel: Tilbyd dig!

Tog:

Fra Nyborg st mod Odense/Jylland: 22:51, 23:40, 01:20

Fra Nyborg st mod København: 22:51, 23:39, 00:54 OBS! Togbus mellem Slagelse og Ringsted

 

Share