• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Tema undervisning i giros for fortsæt/let-øvede

Fortsat - letøvede

Baila el Tango tilbyder nu tema undervisning om lørdagen: Temaet er grundlæggende giros . Vi henvender os til et niveau mellem fortsætter og let-øvede.

Lørdag den 22/2 kl. 14:00 - 17:00 på Åløkke Skole.

 

Hvem kan deltage?

Vi henvender os til et niveau mellem fortsætter og let-øvede. 

Du har gennemført et hold  på minimum fortsættere 1- 2 eller let-øvede niveauer og har opnået en nogenlunde rutine i de meste basale figurer og trin.

Er du i tvivl kontakt Henning på 40953877 eller bailaeltango@gmail.com

 

Sted

Åløkke Skole, Kong Georgs Vej 31, 5000 Odense C i gymnastiksalen

 

Pris

100 kr./person for medlemmer og 150 kr./person for ikke-medlemmer af Baila el Tango.

Indbetaling sker på forhånd til Andelskassen Fyn -  reg.nr. 5994  kt.nr. 1047694 eller på MobilePay nr. 18751. Skriv "let-øvede hold" i tekstfeltet!

 

Tilmelding

Henning Leth tlf. 40953877 eller bailaeltango@gmail.com

Oplys jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

Bliv medlem af Facebook gruppen 'Baila el Tango'

 

Instruktører:

Undervisningen vil blive givet af Bente Nissen og Henning Leth, som er erfarne dansere fra tangomiljøet i Odense (14 hhv.19 år).

Share