• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Undervisning med Allan og Lis i Odense

Allan Kim Espersen

Baila el tango Allan Kim, som vi alle kender, tilbyder et undervisningforløb over 6 gange for tangodansere på let-øvede/øvede niveau og for dem der er interesseret i de specifikke temaer: Smuk og stabil dans, kend dine egne trin og tæt pakket dansegulv.

Tirsdage fra den 7/1, 14/1, 21/1, 28/1, 4/2 og 11/2 kl. 18 - 19:30 med efterfølgende practica i Rosenbæk Huset

 

Niveau

Undervisningen er for let-øvede/øvede niveau, men har du deltaget i fortsætter hold én eller flere gange og nået en vis rutine i tangoens basale færdigheder, så har du mulighed for nu at få nye udfordringer.

 

Instruktører:

Undervisningen vil blive givet af Allan og Lis, som er meget erfarne dansere og underviser fra tangomiljøet i Odense.

 

Temaer de enkelte dage:

Der bliver undervist i følgende temaer:

7/1 og 14/1: Vi vil arbejde med fundamentet ikke bare grundtrin men forudsætninger for f.eks at lave en smuk og stabil ocho, creedo m.m. 

21/1 og 28/1: Arbejde med dansefatningen og dens og muligheder. Betydningen af at begge i parret tager anvar for at kende egne trin.

4/2 og 11/2: Trinkombinationer, der et brugbare på det tæt pakkede dansegulv.

 

Forløbet er bygget op på den måde at der 1. 3. og 5. gang undervises i nyt stof og
2. 4. og 6. gang bruges lidt tid til at repetere sidste undervisningstime, men her lægges hovedvægten på ,hvad det enkelte par ønsker at blive bedre til.

 

Tilmelding og spørgsmål:

Tilmelding sker til Lis Pedersen på lis26a@hotmail.com. Spørgsmål kan ske til 2871 1338.

 

Oplys jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

 

Priser og betaling:

For medlemmer:        Prisen er 100 kr/person/gang eller   450 kr/person/6 gange.

For ikke-medlemmer: Prisen er 120 kr/person/gang eller   600 kr/person/6 gange.

 

Betaling sker til foreningens konto hos Andelskassen Fyn via webbank på  reg.nr.  5994 kt.nr. 1047694 eller via MobilPay på nr. 18751.  Mærket betalingen med "Allan og Lis" .

Share