• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Introduktion til tango grammatik

TM-bailaeltango

Baila el Tango Over 3 tirsdage kommer Trine og Morten fra det sydfynske tangomiljø til Rosenbækhuset og underviser. Deres fokus er især rettet mod, at den argentinske tango er en improviseret dans. Via forskellige temaer bliver du introduceret til nogle af deres grundsten i tangoen. Niveau er letøvet/ øvet

Tirsdage den 11/12 og 18/12 kl. 18:30 - 19:45. Tilmeld dig nu!

 

Program:

Den 4/12 - tema 1: Tangoens grundelementer og improvisation Hvad er tangoens byggesten? Her lærer du at få redskaber til at arbejde med at øge din improvisation, så din dans ikke bliver et fast mønster. Alle niveauer, lige fra letøvede til avancerede dansere, vil finde udfordringer i den her workshop.

 

 

Den 11/12 - tema 2: ”På kant med ochos” – arbejd med energi, impuls og timing På denne workshop arbejdes der bl.a. med improvisation samt en anden måde at lave ochos på. Du vil blive introduceret til teknikker med elastik, impuls og modsatrettede bevægelser og den dynamik, der ligger i dem. Der vil være stort fokus på bibeholdelse af egen akse, og både følgere og førere får masser at arbejde med.

 

Den 18/12 - tema 3: Musikalitet og rytmik På den her workshop kommer vi blandt andet omkring en måde at udnytte musikkens temaer og frasering i dansen. Og hvad det betyder for den måde, vi danser på. Udover at bruge musikkens temaer og fraseringer, er der også en rytmisk del i musikken. Og her er der måder at tælle på i tangoen og særlige rytmiske variationer.

 

Instruktørerne:

Trine og Morten er erfarne undervisere, der henter deres inspiration fra dansere som Gustavo Naviera, Mariano Frúmboli (Chicho), Juana Sepulveda samt andre undervisere fra Buenos Aires og fra Europa. De er meget seriøse og nytænkende i deres tilgang til, hvad det er, der er vigtigt at lære som tangodanser og hvordan. Altid i en uformel og afslappet undervisningsstil.

 

Priser:

Medlemmer: 100 kr./tema/person    

Ikke-medlemmer: 150 kr./tema/person   

 

Indbetaling sker på forhånd til Andelskassen Fyn -  reg.nr. 5994  kt.nr. 1047694.

 

Tilmelding

Tilmelding sker parvis til Henning Leth tlf. 40953877 eller bailaeltango@gmail.com

Oplys jeres fulde navne, tlf.nr. og e-mail adresse, så vi let kan kommunikere med jer!

Bliv medlem af Facebook gruppen 'Baila el Tango'

 

 

Share