• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Milonga for Tango Spirer

spire

Baila el Tango inviterer alle tango spirer til social milonga ved sæsonafslutningen for alle nuværende og tidligere hold med hygge og lidt let mad. Milonga'en er for dig som gerne vil lære at begå sig på dansegulvet og skifte partnere, men også bare at hygge sig med hinanden. Du behøver ingen partner.

Tirsdag den 18/2 kl. 20 - 21:30 på Vestre Skole

 

Hvem kan deltage?

Du har nu eller tidligere gennemført et hold for nybegyndere eller fortsættere 1/2/3 eller blot ønsker at lære at begå dig på en milonga.

 

Sted
Vestre Skole, Roersvej 10, 5000 Odense C - opgang 3 øverst oppe

 

Program

Kl. 20 - 21:30: Milonga for tango spirer

 

Pris

Gratis.

 

Tilmelding

Ikke nøvendigt. Spørgsmål rettes til Henning på 40953877

 

Fortsætter 2 - 3 holdet er vært med vin, vand, brød, ost, pølse og snaks mv.

 

DJ og vejleder:

Bente Nissen og Henning Leth

 

 

Share