• Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas og Practica

  En Milonga er et sted hvor folk danser socialt tango og hvor der spilles musik af en DJ eller et levende orkester. En Practica er et sted, hvor folk øver tangoens trin, teknik og figurer. Steder hvor folk både benyttes som milonga og practica kaldes ofte en Practilonga. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Bliv frivillig

  Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. 

  Læs mere...

Milonga i Prinsens Baghave

Musikalitet 4

Baila el Tango inviterer dig til vores nye månedlige milonga i prinsens baghave efter vi er stoppet på Odense Teater. Kom og hyg dig en søndag eftermiddag med andre dansere til et glas vin, øl eller vand. Kaffe/te og kage er gratis. Vi glæder os til at se jer i vidunderlige oplevelser med hinanden og musikken leveret af lokal Tango DJ.

Næste gang bliver søndag den 12/5  kl. 14:30 - 17:30

 

Sted:

Prinsens Baghave bag ved Nyborgvej 30, 5000 Odense C

 

Datoer fremover:

12/5

 

DJ:

Bente Nissen

 

Entré:

Medlemmer: 40 kr.

Ikke-medlemmer: 50 kr.

 

Kontakt:

Lene Damholt på tlf. 20300785 eller lenedamholt@godmail.dk

 

Værter:

Lis og Lene

 

 

Frivillige:

Lene, Inger, Lis, Per og Henning

 

 

Share