Små historier

Små historier er historier om tango hvor forskellige fortæller om deres oplevelser med tangoen. Det kan også være tangoen der selv fortæller os historier. Historierne kan være fra udlandet, dække hele Fyn eller blot noget vi er optaget af lokalt. Det er særligt her tangoen viser sin sociale side. 

10 gange til Buenos Aires

HorstBrev4200px

Verden/Små historier "...det at være her i Buenos Aires er ikke et ophold blandt fremmede, byen præsenterer én konstant for mennesker, som man tidligere har haft kontakt og gode oplevelser med."  Horst er igen i Buenos Aires - for 10. gang! Læs mere om hans oplevelser her...

 

Læs mere...

Video: Dansens Dag 2016 i Odense

top5

Odense/video Her er en video som blev optaget på dagen med fokus på tangoen.

 

Læs mere...

Hvad er tango?

SmåHistorier/Sydfyn Hvad siger du til dem der spørger hvad argentinsk tango er? Den korte er at inviterer dem til en milonga, men hvad hvis du skal forklare det? Her giver Morten et bud

Læs mere...

Forår i Buenos Aires

rejsebrev1intro200px'

Verden/Historier Her er et rejsebrev fra Horst Andreasen der pt er i Buenos Aires. Det emmer af stemning og om dejlige oplevelser på dansegulvet og i byen. Her er et citat fra brevet: 

 

"Buenos Aires er for mig TANGO, - men byen byder på meget andet end tango. En metropol, der byder på det ypperste af al verdens kunstarter, madoplevelser, arkitektur, sport og seværdigheder fra historiens vingesus..."

Læs mere...

Tango på TV2 Fyn

TV2FynUdsendBillede200

Odense/Reportage Her er udsendelsen på TV2 Fyn om tango på fyn. Udsendelsen er optaget på milongaen La Petite Milonga.

Læs mere...

Tangomiljø i Faaborg

BailaIntro 

Sydfyn/ Små historier Den argentinske tango har fået fat i Faaborg. I foråret dansede en ny flok sig ind i tangoens forunderlige verden, og efteråret kommer til at byde på flere aktiviteter. 

Læs mere...

Underkategorier