• Fyns Tango Festival 2018

  Baila el tango tilbyder jer igen til efteråret Fyns Tango Festival 2018. Her kan du få inspiration fra særligt dygtige underviserpar af internationalt format. Undervisningen er for alle niveauer herunder også for helt nye som har lyst til at stifte bekendtskab til den argentinske Tango.

  Læs mere...
 • Undervisning

  Baila el tango afholder jævnligt undervisning eller har undervisningstilbud fra folk der brænder for at udbrede tangoen. Undervisningen tager hensyn til det niveau du er på, om du aldrig har danse før, er let øvede eller øvede. Undervisning i tango er typisk forløb over flere gange modsat workshops der vare 1-1½ time og har et særligt tema.

  Læs mere...
 • Milongas

  En Milonga er et sted hvor folk kommer og danser tango. På Fyn kan det være Baila el Tango der afholder en milonga eller personer der i samarbejde med Baila el tango står for tango arrangementet. Baila el tango's intention er, at der skal være milongas med jævne mellemrum, så hold øje med denne side og vores kalender.

  Læs mere...
 • Bliv medlem

  “Baila el Tango” betyder “at danse tango” på spansk, og er samtidig navnet på tango foreningen på Fyn.

  Foreningen Baila el Tango startede som en udløber af de første kurser i argentinsk tango i Odense i december 1997. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til argentinsk tango og skabe muligheder for at dyrke den fælles interesse. 

  Læs mere...
 • Practicas

  En practica er et sted hvor man øver. Det er typisk en sal hvor der spilles tango musik og hvor alle kan komme og danse. Nogle danser bare og byder hinanden op, mens andre øver trin, teknik og figurer. Du behøves ikke at have en dansepartner med når der afholdes practica, men hvis du/i arbejder med bestemte ting, kan det være en fordel.

  Læs mere...

Frøken Annas Tangopavillon

Facebookcover5

 

Sydfyn/Milonga "Tango er som et patchwork", siger frøken Anna mens hun retter på sine briller. "En masse farver og lapper der tilsammen giver et smukt billede, lige som mennesker på en milonga". Frøken Anna er glad for at kunne byde velkommen til en milonga i Svendborg og glæder sig til at se jer alle...

 

Frøken Annas Tangopavillon er plangt til at blive afholdt en gang om måneden. Hold øje med kalenderen her på siden og på Frøken Anna's Facebook side.

 

Ønsker du at vide mere om Frøken Annas Tangopavillon og hendes arrangementer, så kontakt Jørgen Christoffersen på 2761 0773, tangojorgen@icloud.com eller via Facebook.

 

Link til Facebook her: Link til Facebook

 

Share

Nærvær on the road

MTTRoadTourIntro

Sydfyn/små historier Trine Bjørnild har hygget sig med nogle bogstaver ovenp...


Læs mere...


Små lysglimt

SmallLysglimtVideo200px

Sydfyn/Anmeldelse Stearinlysene glimtede i takt med tangomusikkens melankols...


Læs mere...


El Arranque

 rejsebrev2horst200px

Verden/Historier Denne gang har Horst skrevet om Milonga El Arranque. Han s...


Læs mere...