Opslagstavle

Her er foreningens opslagstavle, hvor vi sætter forskellige opslag op, der handler om foreningens aktiviteter. Foreningen er afhængig af medlemmer der yder en koordineret indsats, så tjek "opslagstavlen" med jævne mellemrum 

Medlemsmøde

bailaeltangotemadag20115 2

Baila el Tango inviterer til et hyggeligt medlemsmøde, hvor vi vil dele tanker om visioner og tiltag for udvikling af tangomiljøet i Odense/Fyn. Her har du som medlem mulighed for uformelt at fremkomme med dine ideer og tanker og samtidig finde ud af, hvad du gerne vil deltage i. Foreningen er vært med brød, ost og vin/juice mv.

Tirsdag den 11. juni kl. 18:30 - 20 i Rosenbæk Huset. Herefter tager vi sammen til sommertango ved Café Biografen.

Baila el Tango Visionsarbejde i 2018

Baila el tango - Visionsarbejde 2018 1

Baila el Tango inviterer dig hermed til at bidrage til foreningens visionsarbejde. Christel og Dariusz fremlagde arbejdet på foreningens Årsmøde 2019. Den nye bestyrelse vil arbejde videre med oplægget i konkrete tiltag. Du kan kontakte foreningen, hvis du har nogle gode ideer. De vil så indgå i bestyrelsens prioriteringer. Hvis du vil være frivillig med at gennemføre nogle af tiltagene, så meld dig!

Kontakt: Henning Leth på 40953877 og bailaeltango@gmail.com Se oplæg HER

Mindeord om Hans Krog

Hans Krog 2

Kunstmaler, arkitekt og tangodanser Hans Krog

Hans Krog afgik ved døden juledag 2018 – efter en tid med sygdom. 85 år gammel.  Vi er mange i tangomiljøet, der savner Hans og har et væld af gode minder om og med ham. Begravelsen har fundet sted. 

Læs mere...

Frivillig arbejde i foreningen

Facebook Forside BailaElTango 2

Frivilligt arbejde
Baila el Tango bygger på frivilligt arbejde. Vi har en ambition om at få flere aktive med i udviklingen og udbredelsen af den argentinske tango på Fyn. Dels med andre foreninger og aktører, som allerede arbejder, men også med dig som tangodanser, som sætter pris på, at vi her på Fyn har et godt tango-miljø også fremover. Frivilligt arbejde kan ske på mange niveauer og i vidt forskellig omfang, som netop passer til dig.

 

Læs mere...

Bailá el Tango Event-gruppen

IMG 2434 2

Baila el Tango har en event-gruppe til opvisninger, som en del af foreningens PR strategi, fx til kulturnat og andre events. Formålet med at danne gruppen er at fremtræde mere professionelt og være bedre til at komme ud over scenekanten. 

Læs mere...